Valósítsd meg álmaid kertjét velünk - Kérd ingyenes árajánlatunkat

Több mint 15 éve tevékenykedem a kertek világában. Ez idő alatt számos kertet építettünk meg, vagy vettünk részt a kivitelezésben, illetve hosszú éveken át gondoztuk is őket.

Amennyiben olyan kivitelezőt keresel, akinek sokéves tapasztalata van a kertépítésben és egy kézben menedzseli le a házad körüli terület kialakításának minden részletét, akkor jó választás vagyunk.

Többször volt részünk igazán extrém körülmények között kertet építeni, már az épület kivitelezésével párhuzamosan is. Olyan kerteket amik a János hegy meredek lejtőin, vagy a 3. kerület hegyoldalain találhatók. Olyan nehezen megközelíthető kertekben, ahol összehangolt és átgondolt munkára volt szükségünk. Amikor kevés a hely, nehéz a terep és sok a kivitelező, akkor ez okozhat némi fejtörést. Az ilyen munkák inspirálnak leginkább, hiszen sok bennük a kihívás.

A munkám a hobbim. Szeretem és tisztelem! Éppen ezért hoztam egy döntést pár évvel ezelőtt, hogy nem vállalok el mindent.

Szívesen dolgozom együtt olyan kerttulajdonosokkal, akik szeretik az egyszerűséget a technológiai megoldások tekintetében. Akik kedvelik a letisztult stílust, letisztult formavilágot, és kellő hangsúlyt adnak környezetük szerepének a saját életükben.

Azoknak ajánlom a szolgáltatásunkat, akiknek nincsen ideje összehangolni a házkörüli szakipari feladatokat, vagy felügyelni azokat. Akik szeretnének egy kézben tudni minél több részfeladatot. Akiknek fontos a minőség, a lelkiismeretesen elvégzett szakmunka, és a környezetük szépsége, harmóniája.

Profi gépparkkal rendelkezünk, amivel magas minőségben és idő hatékonyan tudjuk ellátni a feladatainkat.

Keress meg bizalommal, ha egy jó csapatra van szükséged!