Valósítsd meg álmaid kertjét velünk - Kérd ingyenes árajánlatunkat

Budapesten és annak 30 km-es körzetében

Esővíz gyűjtése:, szikkasztása:, felhasználása: Természetes megoldások a kertedben

A Kertmenedzser Kft.-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kerted a természet erejével ötvözzük. Kiemelkedő szolgáltatásunk az esővíz gyűjtése és szikkasztása, amely nem csak a környezetet kíméli, hanem hosszú távú megtakarítást is jelent a kertgondozásban. Innovatív megoldásaink segítségével Te is hozzájárulhatsz egy kicsit bolygónk védelméhez.

Zádor Oszkár Mihály

Zádor Oszkár Mihály

"Nagyon meg voltam elégedve a munkával, tervezem, hogy a következő projekthez is Gáborék segítségét fogom igénybe venni."

Személyre szabott INGYENES árajánlatkérés

vagy

Ismerd meg, hogyan hasznosíthatod hatékonyan az esővizet kertedben a Kertmenedzser Kft. innovatív megoldásaival. Kínálunk környezetbarát, költséghatékony és fenntartható esővízgyűjtő és szikkasztó rendszereket, amelyek optimalizálják kerted vízellátását és megelőzik a talajproblémákat.

Esővíz szikkasztás

Környezetbarát megoldások

Az esővízgyűjtés és szikkasztás mellett további környezetbarát szolgáltatásokat is kínálunk, mint például a fenntartható kerttervezést és ökológiai kerttervezést, amelyek harmonikusan ötvözik a természetes szépséget a modern kertészeti technikákkal.

Esővízgyűjtő rendszereink segítségével megőrizheted a természetes vízkészleteket, csökkentheted öntözési költségeid, és hozzájárulhatsz kerted egészségéhez. Ezek a rendszerek könnyen integrálhatók a meglévő kerti struktúrákba és automatizáltak lehetnek az egyszerű kezelhetőség érdekében.

A szikkasztó rendszereink a túlzott víz elvezetésére szolgálnak, megelőzve ezzel a talaj túláztatását és a növények károsodását. Innovatív megoldásaink biztosítják a víz eloszlását a kert minden részére, fenntartva a talaj egészségét és stabilitását.

Az esővíz gyűjtése és szikkasztása nem csak a környezetvédelemhez járul hozzá, hanem hosszú távon gazdasági előnyöket is kínál. A kerted ezután így kevésbé függ a városi vízellátástól, csökkentve a vízszámlát és növelve ingatlana értékét.

Vélemények

Mit mondanak rólunk?

Csatlakozz te is a boldog kerttulajok közé

IMG_3703
IMG_1918-scaled-e1706469255984.jpg
7I2A6755-scaled-e1706472343230.jpg
httpselements.envato.comman-wearing-eyeglasses-happy-smiling-smart-man-por-YNFEBKQ.png

Minőségi munka

"Gáborék az első megbeszélés után egy kreatív, mindkettőnk eltérő kívánságát ötvöző tervet adtak...Mióta kész van a kertünk, a férjem nem a bejárat előtt dohányzik, hanem a kertre néző teraszra ül ki, és sokkal többször előfordult, hogy este kiültünk közösen, mert most már jó ránézni a kertre."

Kocsis Zsuzsanna

Budapest

Vélemények

Mit mondanak ügyfeleink?

Kedvesek és segítőkészek

Gáborék az első megbeszélés után egy kreatív, mindkettőnk eltérő kívánságát ötvöző tervet adtak...Mióta kész van a kertünk, a férjem nem a bejárat előtt dohányzik, hanem a kertre néző teraszra ül ki, és sokkal többször előfordult, hogy este kiültünk közösen, mert most már jó ránézni a kertre.

Kocsis Zsuzsanna

Budapest

Hozzáértő, szakmai cég

A projekt végé felé egyértelművé vált, hogy az általunk későbbre tervezett teraszos tereprendezésnek jóval több értelme lenne, ha elébe mennénk. A plusz feladatot hamar egyeztetve Gáborék azt is gyorsan és nagyon precízen megcsinálták... Nagyon meg voltam elégedve a munkával, tervezem, hogy a következő projekthez is Gáborék segítségét fogom igénybe venni.

Zádor Oszkár Mihály

Budapest

Maximális korrektség

Az ajánlatkéréstől a kivitelezés befejezéséig folyamatos volt a kommunikáció. A helyszíni munka nagyon magas színvonalon, gyorsan és hatékonyan zajlott, és a munkaterület kifogástalan minőségben került visszaadásra. Ha 3 szóban szeretném összegezni akkor: kiszámíthatóság, precizitás, profizmus!

Tapodi Attila

Zugló

Beszélgessünk a projektedről

Kész terved van, vagy még csak egy ötlet a fejedben? Beszéljük meg! Szakértőinkkel együtt alakíthatod ki projekted és kérhetsz részletes árajánlatot.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérdésed van? Szükséged van további információra? Fordulj hozzánk bizalommal! Ügyfélszolgálati csapatunk készen áll, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon minden kérdésre.