Valósítsd meg álmaid kertjét velünk - Kérd ingyenes árajánlatunkat

Budapesten és annak 30 km-es körzetében

Változtasd álomkerted valósággá!
Kertépítés profi módon, egy kézben.

Vége a nyűgös kertészkedésnek! A Kertmenedzser profi csapata leveszi a válladról a terhet, és megvalósítja neked a tökéletes kertet, amiben pihenhetsz, kikapcsolódhatsz és feltöltődhetsz.

Zádor Oszkár Mihály

Zádor Oszkár Mihály

"Nagyon meg voltam elégedve a munkával, tervezem, hogy a következő projekthez is Gáborék segítségét fogom igénybe venni."

Személyre szabott INGYENES árajánlatkérés

vagy

Kertépítés

Ismerős problémák?

A kert a pihenés, a kikapcsolódás és a feltöltődés oázisa. Azonban a kertépítés és a kertfenntartás sok időt, energiát és szakértelmet igényelhet. A Kertmenedzser Kft.-vel nem kell aggódnod a fárasztó munkák miatt! Csapatunk leveszi a válladról a terhet, és megálmodja a tökéletes kertet, ami gyönyörű, gondozásmentes és fenntartható.

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező kerttervezőink és kertépítőink a saját igényeidre szabva álmodják meg a tökéletes kertet.

Innovatív megoldásokkal és modern technológiákkal gondoskodunk róla, hogy új kerted:

  • Automatizált öntözőrendszerrel,
  • gyommentesítő talajtakarással és
  • strapabíró növényekkel minimálisra csökkentjük a kertfenntartás idejét és energiáját.
  • Esővízgyűjtő rendszereinkkel és
  • víztakarékos öntözési technikákkal óvjuk a vízkészleteket és a vízdíjakat is alacsonyan tartjuk.
  • Fenntartható kertépítési technikákkal,
  • natúr anyagokkal és
  • vegyszermentes növényvédelemmel óvjuk a környezetet.

Vélemények

Mit mondanak rólunk?

Csatlakozz te is a boldog kerttulajok közé
IMG_3703
IMG_1918-scaled-e1706469255984.jpg
7I2A6755-scaled-e1706472343230.jpg
httpselements.envato.comman-wearing-eyeglasses-happy-smiling-smart-man-por-YNFEBKQ.png
Minőségi munka

"Gáborék az első megbeszélés után egy kreatív, mindkettőnk eltérő kívánságát ötvöző tervet adtak...Mióta kész van a kertünk, a férjem nem a bejárat előtt dohányzik, hanem a kertre néző teraszra ül ki, és sokkal többször előfordult, hogy este kiültünk közösen, mert most már jó ránézni a kertre."

Kocsis Zsuzsanna

Budapest

Mi a teljes kivitelezést elvállaljuk

Csapatunk a tervezéstől a kivitelezésig minden lépésben melletted áll, így neked csak élveznie kell a gyönyörű kertet. Kérd ingyenes árajánlatunkat, ha nem szeretnél folyamatosan a kivitelező sarkában állni és instruálni őt.

Vélemények

Mit mondanak ügyfeleink?

Kedvesek és segítőkészek

Gáborék az első megbeszélés után egy kreatív, mindkettőnk eltérő kívánságát ötvöző tervet adtak...Mióta kész van a kertünk, a férjem nem a bejárat előtt dohányzik, hanem a kertre néző teraszra ül ki, és sokkal többször előfordult, hogy este kiültünk közösen, mert most már jó ránézni a kertre.

Kocsis Zsuzsanna

Budapest

Hozzáértő, szakmai cég

A projekt végé felé egyértelművé vált, hogy az általunk későbbre tervezett teraszos tereprendezésnek jóval több értelme lenne, ha elébe mennénk. A plusz feladatot hamar egyeztetve Gáborék azt is gyorsan és nagyon precízen megcsinálták... Nagyon meg voltam elégedve a munkával, tervezem, hogy a következő projekthez is Gáborék segítségét fogom igénybe venni.

Zádor Oszkár Mihály

Budapest

Maximális korrektség

Az ajánlatkéréstől a kivitelezés befejezéséig folyamatos volt a kommunikáció. A helyszíni munka nagyon magas színvonalon, gyorsan és hatékonyan zajlott, és a munkaterület kifogástalan minőségben került visszaadásra. Ha 3 szóban szeretném összegezni akkor: kiszámíthatóság, precizitás, profizmus!

Tapodi Attila

Zugló

Beszélgessünk a projektedről

Kész terved van, vagy még csak egy ötlet a fejedben? Beszéljük meg! Szakértőinkkel együtt alakíthatod ki projekted és kérhetsz részletes árajánlatot.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérdésed van? Szükséged van további információra? Fordulj hozzánk bizalommal! Ügyfélszolgálati csapatunk készen áll, hogy segítséget nyújtson és válaszoljon minden kérdésre.