Valósítsd meg álmaid kertjét velünk - Kérd ingyenes árajánlatunkat

Ismerj meg minket

Szakértelmünk

Több mint egy évtizede a kertekért

A Kertmenedzser Kft. immár több mint 15 éve áll ügyfelei szolgálatában a kerttervezés és kertépítés világában. Az évek során számtalan kertet terveztünk, építettünk és gondoztunk, mindig a minőség és az egyediség jegyében. Célunk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk: a tervezéstől a kivitelezésig minden a mi kezünkben van, így az ügyfeleknek nem kell különböző szolgáltatókkal bíbelődniük.

Missziónk

Innovatív zöld területek létrehozása, ahol az egyszerűség és a technológia harmonikusan egyesül.

Céljaink

Kiváló minőségű, lelkiismeretesen elvégzett munka biztosítása, ügyfeleink kertjeinek szépsége és harmóniája érdekében.

Filozófiánk

Minden kert egy egyedi műalkotás. Elkötelezettek vagyunk az egyszerű, de stílusos formavilág és a környezettudatosság mellett.

Az alapítóról

Szívvel és Lélekkel a Kertekért

A Kertmenedzser Kft. alapítója és vezetője, mint hosszú évek tapasztalatával rendelkező szakember, mindig is a kertépítés és -tervezés iránti szenvedély vezérelte. Egy csapatot építettünk, amely osztozik ebben a szenvedélyben, és szívvel-lélekkel dolgozik minden projektünkön.

A legmodernebb gépekkel és eszközökkel rendelkezünk, hogy minden projektet magas színvonalon és hatékonyan hajtsunk végre.

Szívesen dolgozunk együtt azokkal az ügyfelekkel, akik értékelik a letisztult formavilágot és a minőségi munkát. Minden projektünk együttműködés az ügyféllel, hogy megvalósíthassuk az ő elképzeléseiket.

A csapatunk

Ismerd meg az egész csapatot

Kelemen Gábor

Alapító, tulajdonos

Kelemen Gábor

Alapító, tulajdonos

Kelemen Gábor

Alapító, tulajdonos

Vélemények

Meséljenek ügyfeleink

Kedvesek és segítőkészek

Gáborék az első megbeszélés után egy kreatív, mindkettőnk eltérő kívánságát ötvöző tervet adtak...Mióta kész van a kertünk, a férjem nem a bejárat előtt dohányzik, hanem a kertre néző teraszra ül ki, és sokkal többször előfordult, hogy este kiültünk közösen, mert most már jó ránézni a kertre.

Kocsis Zsuzsanna

Budapest

Hozzáértő, szakmai cég

A projekt végé felé egyértelművé vált, hogy az általunk későbbre tervezett teraszos tereprendezésnek jóval több értelme lenne, ha elébe mennénk. A plusz feladatot hamar egyeztetve Gáborék azt is gyorsan és nagyon precízen megcsinálták... Nagyon meg voltam elégedve a munkával, tervezem, hogy a következő projekthez is Gáborék segítségét fogom igénybe venni.

Zádor Oszkár Mihály

Budapest

Maximális korrektség

Az ajánlatkéréstől a kivitelezés befejezéséig folyamatos volt a kommunikáció. A helyszíni munka nagyon magas színvonalon, gyorsan és hatékonyan zajlott, és a munkaterület kifogástalan minőségben került visszaadásra. Ha 3 szóban szeretném összegezni akkor: kiszámíthatóság, precizitás, profizmus!

Tapodi Attila

Zugló