Valósítsd meg álmaid kertjét velünk - Kérd ingyenes árajánlatunkat

Kerttervezés a Kertmenedzsertől

A munkánk a szenvedélyünk, és a hivatásunk. Minden új feladatra kihívásként tekintünk, és lelkesedéssel vágunk bele. Nagyon fontos számunkra, hogy az általunk megtervezett kerted az igényeidnek minél jobban megfeleljen, és beváltsa a hozzá fűzött reményeket. Mindemellett olyan színvonalat képviseljen, ami nem csak szakmailag, hanem művészi értelemben is színvonalas munkának számítson.

Mit tartunk fontosnak a kerttervezés során?

Egy kert megálmodása közösen a megrendelővel egy komplex folyamat. Elsődleges célunk, hogy olyan kertet hozzunk létre ami a kerttulajdonos igényeihez igazodva szakmailag is magas színvonalú. Fontos hogy a megrendelői igények mellett olyan szempontokra és technikai tényezőkre is rávilágítsunk amit egy laikus nem biztos hogy észrevesz, rálát.

A mi feladatunk hogy a megrendelői igények mentén haladva, saját meglátásainkat és ötleteinket is közvetítsük a tervezési folyamat során. Kreativitásunk és sokéves tapasztalatunk jó alapot ad ahhoz, hogy az általunk megtervezett kertek a megvalósulás után is elégedettséget adnak ügyfeleinknek.

Jó érzékkel rendelkezünk a modern-, a hagyományos stílusú és a természetközeli, fenntartható szemléletmódban tervezett kertek terén. Ezeket mint erősségeinket emelném ki, amiket munkáink, és megrendelőink is igazolnak.

A fenntarthatóság alatt azt értem, hogy amikor a kertbe növényeket illesztünk, akkor figyelembe vesszük azok igényeit és igyekszünk hazai fajtákat előnyben részesíteni amelyek ellenállóbbak. Ezeken felül a növények későbbi méretével is kalkulálunk aminek hosszútávú előnyei ismertek.

Hogyan zajlik a kerttervezés folyamata?

A folyamat első pontja az árajánlatadás, amit előzetes bejárás után tudunk adni a megrendelő részére.

Minden készen áll ahhoz hogy árajánlatot kérjünk a meglévő tervekre.