Valósítsd meg álmaid kertjét velünk - Kérd ingyenes árajánlatunkat

Egy kert sokféle szempontból lehet modern. Lehet a stílusa szerint modern, vagy a felszereltsége szerint modern. Lehet okos, és lehet korszerű felszereltségű. Mindenképpen az anyagok magas minősége, letisztultsága, kifinomult stílusossága közös az ilyen kertekben. Nemcsak a tervezési szempontok határozzák meg, hanem a szemlélet, amiben a tervező él.

Szakítani a hagyományokkal, nyitottnak lenni az új felé, kipróbálni szokatlan, olykor meghökkentőnek tűnő dolgokat. Ez mind modern.

Segítek Neked megvalósítani álmaid kertjét Modern vagy Minimalista stílusban, úgy hogy közben nem erőltetem rád elképzeléseimet, viszont segítek megtalálni a hozzád illő megoldásokat! Értem, hogy a kert Neked nem a szakterületed, ezért egyszerűen és világosan kommunikálok, nem használok egyetemi szakkifejezéseket.

A modern építészeti stílus a jelen kor egyre jobban kedvelt műfaja. A modern kertek nem egyenlőek azzal, hogy fű és sövény. Ha olyan kertet szeretnél, ami valóban magas színvonalat képvisel, akkor ismerkedj meg velünk.

Milyen egy igazi modern kert?

modern házak

A modern kertek legfőbb jellemzője a kifinomult stílus, a letisztultság és az egyszerűség. A hangsúly nem a kertre, hanem az építészetre és az anyagokra helyeződik át. Szabályos, ismétlődő, sokszor kissé meghökkentő elemekkel kiegészített, minimalista térrendezés jellemzi a modern kerteket.

A kert nem vonja el az épületről a figyelmet, hanem inkább kihangsúlyozza annak vonalait. A keleties, letisztult építészeti formavilág ugyanúgy megjelenhet itt, mint a geometriai formák. A növényeket tekintve a legjellemzőbbek a formájukkal díszítő, egységesebb, egyöntetűbb növényanyag, egy-egy változatosabb részlettel kiegészítve. A szín, forma és kontraszt kialakítása nagy körültekintést igényel, hogy a létrejövő kert harmóniában legyen az épülettel és a felé támasztott igényeinkkel is.

Nem az a cél, hogy minél sterilebb környezetet hozzunk létre. A növényekkel meg lehet, és meg is kell törni a szabályos, merev vonalakat. Ezzel oldjuk, játékosabbá tesszük a környezetet. Az erős kontúrral, sziluettel rendelkező növények nagyon alkalmasak a bizonyos részek határolására. A vizes részeket érdemes díszfüvekkel, vagy egyéb mozgékony formájú növényekkel elrendezni, ezzel is sugallva a víz állandó mozgását.

A cél, hogy különösen törekedjünk a kert és az építészet egyensúlyára. Nézzünk rá többször az elképzeléseinkre a tervezés során. Gondoljuk át alaposan a funkciókat, helyezzük el a térben, és csak utána tervezzünk a színekkel és formákkal.

Ha tanácsra van szükséged, örömmel veszem ha írsz Nekem!

12 éve tervezek, és kivitelezek magánkerteket. Ha olyan kertet szeretnél ami valóban modern stílusú, akkor fordulj hozzám bizalommal. Megtervezem a számodra is ideális kertet modern vagy minimalista stílusban.

Ez kelleni fog Neked

Nem szeretném rád erőltetni az elképzeléseimet, viszont azt sem szeretném, hogy rossz döntést hozzál és olyan kerted legyen ami átlagos, színvonaltalan, vagy giccses. Ezért igyekszem a kerttervezés során minél jobban bemutatni a különböző lehetőségeket, ami illik hozzád, az adott helyhez, környezethez, és minél több igényt kielégít amit elvársz tőle.

A modern egy kifinomult stílus és itt nem nehéz rossz döntéseket hozni. A rossz döntés alatt azt értem, hogy olyan kertet kapsz amire nem vagy büszke, sőt talán idővel szégyellned is kell. Nagyon sokan foglalkoznak kerttervezéssel és kevesen terveznek valóban minőségi kerteket. Könnyű mellé lőni.

Az én kiindulópontom mindig Anglia, ahol a kertkultúra sokkal magasabb szinten áll mint itthon. Ha körbe nézünk a hazai kertek között, jó ha találunk 10 olyan céget a piacon, akik valóban minőségi munkát folytatnak. Kívánom, hogy találd meg ennek a 10-nek az egyikét, és legyél büszke a kertedre egy életen át!

Amikor használod a kertedet, akkor abban jól kell érezned magad, az arányoknak megfelelő mértékben kell érvényesülniük, az általad támasztott igényeknek meg kell felelnie.

Egy modern kert mindent tud, amire szükséged lesz, amit elvársz tőle! Modern kertek témában még több információt itt találsz!

Egyedi Garancia 

Minden elkészült kertünkre 1 éves cseregaranciát biztosítunk. A cseregaranciánk mindenre kiterjed, amit a kertedbe beépítettünk, még az élő növényekre is!