Valósítsd meg álmaid kertjét velünk - Kérd ingyenes árajánlatunkat

Mi alapján válasszak kertépítő szakembert?

Ha modern, vagy minimalista stílusú kertet szeretnél, valódi, szakmailag is erős kifinomult stílussal, akkor ne keress tovább kertépítő szakembert! Én kizárólag ilyen kertekkel foglalkozom.

Azért elmondom a véleményemet arról, hogy mi alapján lehet eldönteni azt, hogy ki a számomra vagy éppen számodra az ideális szakember.

Én nem hiszek a véletlenekben. Azt gondolom, hogy az ember minden esetben azt kapja az élettől, amire abban a pillanatban a legnagyobb szüksége van. Mondjuk tanító jelleggel. Így él például emlékeimben az első autóm, amivel átvertek. A következő autóvásárlásnál, már odafigyeltem azokra az árulkodó részletekre, amiket legelőször nem vettem észre.

Így tanul az ember. Ha most ezt a részt olvasod, akkor remélem sikerül Neked segítenem egy picit abban, hogy mik azok az árulkodó részletek a saját szakmámban amiket megtapasztalhatsz.

Összeszedem számodra pontokban ezeket a jeleket.

  • Nem jelenik meg a találkozón. Nem jelez, nem hív vissza miután kerestem telefonon. Pontatlanul érkezik egy megbeszélt találkozóra úgy, hogy előtte nem jelezte hogy késni fog (nem tiszteli az időmet)
  • Késik az ajánlattal úgy, hogy azt nem jelezte. Az ajánlat tartalma nem érthető, szerkezete rendezetlen. Ebből következtethetünk arra, hogy az illető élete is rendezetlen.
  • Érezhetjük úgy, hogy nem nekünk szól az, amit a kivitelező mond. Nem rólunk beszél, nem talál rá az elképzeléseinkre, nem tetszik Neked az, amit javasol.
  • Az alap, hogy olyan céggel ne dolgozzunk együtt, aki nincsen jelen webes felülettel a mai világban, esetleg nincsen fix elérhetősége. Én már az autószerelőnek is megnézem a weboldalát, és ha nincsen akkor nem oda megyek. Ez azt is jelzi, hogy az illető nem törődik azzal, hogy az ügyfele maximálisan elégedett legyen.

Egyszer kértem árajánlatot több helyről grafikai tervezésre. Az egyik kiválasztottam közölte velem, hogy amennyiben nem tetszik a stílusa (egyedi stílusban rajzolt), akkor keressek is mást most azonnal, mert nem tud segíteni. Végül nem tőle rendeltem, pedig a maga stílusában profi volt. Az viszont nagyon tetszett, ahogyan hozzáállt a témához!

Igaza volt! Ő abban a stílusban volt igazán jó, és erről már az elején tájékoztatott engem.

Azt javaslom mindenkinek, hogy ha mediterrán kertet szeretne, akkor keresse fel azt a céget, aki mediterrán kertekben az első. Ha pedig Modern vagy Minimalista kertet szeretnél, akkor azt akinek ez a szakterülete.

További olvasnivaló a modern kertekről.

Ha pedig modern kertet szeretnél és szakmai segítségre van szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot!

Kelemen Gábor

Több mint 15 éve tevékenykedem a kertek világában. Ez idő alatt számos kertet építettünk meg, vagy vettünk részt a kivitelezésben, illetve hosszú éveken át gondoztuk is őket.​

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kereső

Kelemen Gábor

Alapító és tulajdonos

Több mint 15 éve tevékenykedem a kertek világában. Ez idő alatt számos kertet építettünk meg, vagy vettünk részt a kivitelezésben, illetve hosszú éveken át gondoztuk is őket.

Kategóriák

Legnépszerűbb cikkeink